راهنمای خرید فریم عینک طبی
دوستان وهمراهان شاپ شاپی اینبار با مقالهی راهنمای خرید فریم عینک طبی با شما هستیم تا با در اختیار قرار دادن تمامی اطلاعاتی که برای خرید فریم لازم دارید شما را همراهی کنیم…
داشتن اطلاعات کافی در جهت انتخاب درست شما هنگام خرید فریم عینک طبی، از بخشهای مهمی است که به شما کمک میکند شخصیت و زندگی روزمرهی خود را با عینکتان هماهنگ کنید.
می خواهید از جدیدترین و با کیفیت ترین فریم ها بازدید کنید؟
طبیعی است که انتخاب یک عینک طبی زیبا و متناسب میتواند تأثیر بسیار زیادی را بر روی چهره شما داشته باشد؛ بنابراین شما باید با توجه به میزان نیاز و استفادهتان از عینک طبی و همینطور بررسی مدلهای مختلف عینک طبی دست به انتخاب مدل عینک طبی مناسب خود بزنید. در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا به موضوع راهنمای خرید عینک طبی بپردازیم و شما را با نکات خرید این محصول آشنا کنیم..
انتخاب فرم و شکل عینک :
قبل از این که به رنگ عینک تان بپردازید و بخواهید رنگ آن را انتخاب کنید اول به قاب و فرم عینک تان دقت کنید . اول فرمی را انتخاب کنید که صورت شما را اذیت نکند.
– اگر صورت مربع شکلی دارید : قاب و فرم های را انتخاب کنید که گرد و یا بیضی باشند زیرا انحنا و حالت خمیدگی که این عینک ها دارند باعث می شوند که صورت شما را از حالت مربع شکل خارج کند و حالت مربع بودن صورتتان را کاهش می دهد .
می خواهید از جدیدترین و با کیفیت ترین فریم ها بازدید کنید؟
راهنمای خرید فریم عینک طبی
-اگر صورت گردی دارید : قاب و فرم های کشیده و مربع را انتخاب کنید و البته اگر در گوشه ی عینک ها حالت زاویه دار باشند بسیار مناسب است ، زیرا صورت شما را به اصطلاح سرو سامان می دهد و از حالت گردی خارج می سازد و البته به یاد داشته باشید ، افرادی که صورت گردی دارند نباید از عینک های که فرم شان گرد است استفاده کنند زیرا گردی صورت شما افزایش می یابد .
– اگر شما صورت بیضی شکلی دارید : فرم های مستطیل شکل و کشیده باعث می شوند که صورت شما کشیده به نطر برسد . افرادی که صورت های بیضی دارند ، بهترین حالت و فورم را دارند زیرا به صورت های بیضی همه ی مدل فرم و قاب عینک می آید و آنها می توانند هر فرمی را که دوست دارند انتخاب کنند . و فقط نکته ای که متذکر می شویم و آن این است که از عینک های که فرم و قاب ظریفی دارند، استفاده نکنید،فریمی را انتخاب کنید که عرض آن به اندازه پهنترین قسمت چهره یا بیشتر از آن باشد. عینکهای با فریم گرد، فریم مستطیلی، گردویی و بیضی شکل برای این فرم صورتها متناسب خواهند بود.
می خواهید از جدیدترین و با کیفیت ترین فریم ها بازدید کنید؟
– اگر شما صورتی مستطیل شکل دارید: بهتر است از فرم های استفاده کنید که در گوشه های آن گرد هستند و دارای زاویه ی گرد می باشند ، زیرا برای اینکه حالت تعادلی بین صورتتان و فرم عینک تان برقرار کنید این حالت بهترین است.
اغلب خط گونه، بلند و بینی کشیده است پس برای متعادل و کوتاهتر به نظر رسیدن چهره باید از فریمهایی استفاده کنید که پل عینک کمی پایینتر قرار دارد، در این صورت اندازه بینیتان کوتاهتر به نظر خواهد رسید. بهتر است فریمهایی ار انتخاب کنید که عرض بیشتری داشته باشد و کشیدگی صورتتان را خنثی کند.
فرم صورت مثلثی
برای صورت مثلثی با قاعده بالا فریمی مناسب است که حداقل پهنا را با رنگ ملایم داشته باشد بنابراین فریمهای فلزی نازک با رنگ روشن بهترین گزینه مخصوصا برای خانمها خواهند بود.
در صورتهای مثلثی با قاعده پایین، پیشانی باریک و گونه و چانه، پهن است. پس فریم عینک پهن با رنگ تیره تعادل صورت را حفظ میکند. بهتر است پهنای فریم با پهنای فک یکی باشد و میتوانید فریمهایی با رنگهای برجسته و نه لزوما جیغ همراه با تزیینات استفاده کنید. انواع فریم عینک چشمگربهای برای چهرههای مثلثی مناسب است.
می خواهید از جدیدترین و با کیفیت ترین فریم ها بازدید کنید؟
طبیعتاً یکی از مهمترین مسائلی که در انتخاب و خرید عینک طبی تأثیرگذار است جنس فریم عینک طبی است. امروزه متریالهایی که برای ساخت عینک طبی مورد استفاده قرار میگیرند از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند، با این حال میتوانیم رایجترین آنها را در این دستهبندی جای دهیم:
فریم عینک پلاستیکی
این نوع از فریم عینک طبی انعطافپذیری بالایی دارد و میتوان آن را در رنگهای بسیار متنوعی مشاهده کرد. با این حال احتمال شکستگی فریمهای پلاستیکی بسیار زیاد است. باید بگوییم که مهمترین ویژگی فریم عینک پلاستیکی شکلپذیری و تغییر آن با توجه به وضعیت عدسی عینک است.
فریم عینک سلولز استات و زیلونایت
این نوع از فریم عینک قیمت نسبتاً پایینی دارند و میتوانند در طراحی زیبای عینک طبی نیز تأثیر بسیاری داشته باشند. فریم عینک سلولز استات و زیلونایت آلرژیزا نیست و به دلیل وزن سبکی که دارد گزینه ایدهآلی برای بسیاری از افراد خواهد بود. البته باید بگوییم که استحکام کم و عدم انعطافپذیری این جنس از فریمها نیز از معایب بزرگ آنها به شمار میروند.
فریم عینک فلزی
این نوع از عینکهای طبی تنوع بسیار زیادی دارند و خودشان نیز به دستهبندیهای فریم آلومینیومی، فلکسون، فولاد ضد زنگ، بریلیومی، تیتانیومی، مونل و… تقسیمبندی میشوند. فریمهای آلومینیومی وزن سبکی دارند و در برابر خوردگی نیز مقاومت خوبی از خود نشان میدهند. فریمهای فلکسون نیز دارای انعطافپذیری خوبی هستند و هیچگونه آلرژی و حساسیتی را نیز برای شما ایجاد نخواهند کرد. فریمهایی از جنس فولاد ضد زنگ مقاومترین و محکمترین قاب عینک طبی به شمار میآیند و در برابر آلرژی نیز مقاومت بسیار خوبی از خود نشان میدهند. در رابطه با فریمهای بریلیومی نیز میتوان گفت که ضد آلرژی هستند و در برابر خوردگی و لکهدار شدن نیز از مقاومت خوبی برخوردارند.
فریمهایی از جنس تیتانیوم نیز وزن بسیار سبکی دارند و میتوانند در طرحهای خاص و منحصربهفردی طراحی شوند. باید این را نیز اضافه کنیم که رنگبندی این نوع از عینک طبیها بسیار متنوع هستند. در رابطه با فریمهای عینک طبی مونل نیز میتوانیم بگوییم که این نوع از عینکها معمولیترین و سادهترین نوع عینکهای طبی را شامل میشوند که ویژگی بارزشان نیز انعطافپذیری بالای آنهاست. معمولاً این نوع از فریمهای عینک طبی طرفداران بسیاری دارند و میتوانند هم به صورت زنانه و هم مردانه و برای سنین مختلفی مناسب باشند.
فریم عینک چوبی
این نوع از فریم عینک طبی امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده و مناسب افرادی است که به دنبال استایل و انتخابهایی منحصربهفرد هستند. معمولاً فریم عینک چوبی استحکام بالایی ندارد و به صورت دستساز نیز ساخته میشوند. به همین دلیل نیز در زمان استفاده از آنها باید به شدت مراقب باشید تا آسیبی متوجه قاب عینک چوبی شما نشود. این را نیز بگوییم که معمولاً هزینه این نوع از قاب عینکها نسبتاً بالاست.
می خواهید از جدیدترین و با کیفیت ترین فریم ها بازدید کنید؟
شما میتوانید با توجه به اولویتهایی که برای خرید عینک طبی خود و همینطور بودجهای که در نظر دارید دست به انتخاب یکی از این انواع عینک طبی بزنید. طبیعی است که نوع استفاده شما از عینک طبی و میزان دقتتان در مراقبت از آن مسئلهای است که میتواند در انتخاب جنس فریم عینک تأثیر بسیار زیادی داشته باشد.
بهتر است که برای خرید عینک طبی خود به سراغ مدلهایی باکیفیت بروید، حتی اگر مجبور باشید کمی هزینه بیشتری را صرف خرید این محصول کنید. با این کار خیالتان راحت خواهد بود که عمر عینک طبیتان زیاد است و به این زودیها خراب نخواهد شد. چراکه با خراب شدن قاب عینک طبی، شیشه و لنز عینکتان نیز دیگر به دردتان نخواهد خورد!
پوستتان چه رنگی است؟
هنگام خرید فریم عینک طبی همچون خرید لباس، میبایست به رنگ پوست خود نیز توجه کنید. برخی افراد ممکن است در تقسیم رنگی در دو گروه جای گیرند. برای اینکه بفهمید که رنگ پوستتان گرم است یا سرد، یک تکه کاغذ سفید را کنار صورت خود بگیرید. اگر رنگ پوست شما زرد، قهوهای و یا برنزه است، تناژ پوست شما گرم است. اگر رنگ پوستتان به صورتی و یا آبی متمایل است، تناژ پوستتان سرد است.
رنگ پوست گرم: بهتر است بیشتر از رنگهای قهوهای، سبز تیره و … استفاده کنید تا رنگهایی مثل سیاه، سفید و یا رنگهایی با تضاد زیاد.
رنگ پوست سرد: رنگهای صریحتر همچون سیاه، سفید و رنگهای روشن و رنگی برای این افراد مناسبتر هستند. رنگ قهوهای تضاد زیادی با پوستتان ایجاد خواهد کرد.
رنگ مو:
۱- برای موهای سفید، فریم های با رنگ آبی و قرمز کم رنگ مناسب می باشد.
۲- افراد با موهای ضخیم و تیره می توانند از فریم های تیره تر و جذاب تر استفادهنمایند ولی افراد با موهای نازک و روشن بهتر است از فریم های ظریف و با رنگ روشن استفاده کنند چرا که یک عینک تیره و جذاب بر روی صورت فردی با موهای روشن و نازک جلب توجه بسیار بیشتری نسبت به صورت شخصی که دارای موهای تیره و ضخیم است می نماید.
۳- در ارائه فریم های فلزی، افراد با موهای بلوند، قهوه ای روشن و قرمز می توانند از فریم طلایی رنگ استفاده کنند و افراد با موهای سفید از فریم نقره ای رنگ. افرادی که دارای رنگ موی تیره یا مشکی هستند از هرکدام از این رنگ ها می توانند استفاده نمایند. برای شخصی که دارای موهای سفید کمی در اوایل میانسالی است، استفاده از فریم نقره ای رنگ تاکید بیشتری بر موهای سفید فرد کرده و وی را مسن تر جلوه می دهد بنابراین در اینگونه افراد استفاده از فریم با رنگ تیره تر توصیه می شود.
ضخامت فریم
هرچه صورت ظریف تر و کوچک تر باشد، می توان رنگ روشن تری برای فریم انتخاب کرد و بالعکس. همانند رنگ فریم، ضخامت های درشت و بیشتر (heavy) فریم برای صورت های با خصوصیات جدی تر و فریم های با ضخامت کم و نازک (light) برای صورت های لطیف و ظریف تر مناسب است.
مخصوصا کودکان و بانوان دارای صورت های ظریف را می توان با فیت کردن فریم های نازک و ظریف زیباتر جلوه داد اما در صورت فیت فرمی با رنگ تیره و ظاهری درشت تر، در صورت این افراد بسیار کوچک و ضعیف تر به نظر خواهدرسید. هنگامیکه در انتخاب فریم درشت تر یا ظریف تر برای بیمار مردد هستید، همیشه فریم ظریف تر را به وی پیشنهاد دهید.
چشمان دارای PD زیاد یا کم
در افرادی که چشم های آنها نسبت به پهنای صورت بسیار نزدیکتر به یکدیگر هستند بایستی از فریمی استفاده کنند که توجه کمتری را به قسمت مرکزی فریم جلب نماید پس بهتر است فریمی با پل بی رنگ و نواحی تمپورال مشخص استفاده گردد تا توجه شخص نظاره گر به نواحی تمپورال صورت جلب گردد. بالعکس برای شخصی که چشمانش نسبت به یکدیگر فاصله زیادی دارند، بهترین فریم، فریمی است که دارای پل بینی تیره رنگ و ضخیم می باشد که کمی پایین تر نیز قرار می گیرد.
تفاوت عینک طبی مردانه و زنانه
یکی از مهمترین مسائلی که احتمالاً در زمان خرید و انتخاب عینک طبی با آن مواجه خواهید شد بررسی و شناخت تفاوت عینک طبی مردانه و زنانه است. به طور کلی شاید نتوان نقاط تفاوت خیلی واضح و متمایزکنندهای را در رابطه با تفاوت عینک طبی مردانه و زنانه در نظر گرفت و در بسیاری از مواقع به صورت چشمی نیز بتوان آنها را از هم تفکیک کرد. اما از میان برخی از ویژگیها میتوان تفاوتهای آنها را درک کرد.
یکی از تفاوتهای اصلی عینکهای طبی زنانه و مردانه در آن است که معمولاً مدلهای زنانه دارای خطوط صافتر و نقش و نگارهای تزئینی بیشتری هستند. معمولاً عینکهای طبی زنانه پهنای کمتری دارند و قطعه کوچکی که رابط بین دو عدسی عینک است و با نام پل نیز شناخته میشود نیز پهنای کمتری نسبت به مدلهای عینک طبی مردانه دارند.
علاوه بر این میتوانیم بگوییم که دسته عینکهای طبی مردانه معمولاً بلندتر هستند و در انتهای خود نیز هیچگونه خمیدگی ندارند. در مدلهای زنانه عینک طبی به دلیل ظرافت چهره و پهن نبودن آن، معمولاً دستهها را کوتاهتر میسازند.
از دیگر تفاوتهای عینک طبی زنانه و مردانه میتوان به رنگ آنها اشاره کرد. معمولاً در طراحی عینکهای طبی مردانه از رنگهای مات و خنثی و یا بهتر است بگوییم کلاسیک استفاده میشود، چراکه این عینکها باید با استایل و لباسهای رسمی آقایان همراه و هماهنگ باشند. اما این موضوع در رابطه با عینکهای زنانه کمی متفاوتتر است. به همین دلیل هم هست که تنوع رنگی عینکهای زنانه بیشتر هستند و میتوان انتخابهای جسورانهتری در رابطه با آنها داشت.
انواع عدسی عینک طبی
گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی دنیای عدسیها را نیز بی ثمر نگذاشته است. با پیشرفت تکنولوژی و فناوری عدسیهای شیشهای قدیمی جای خود را به عدسیهای پیشرفته پلاستیک دادند. این عدسیهای جدید علاوه بر این که نسبت به عدسیهای قدیم مقاومتر هستند، از چشمها در برابر اشعه فرابنفش نیز مقاومت میکنند.
می خواهید از جدیدترین و با کیفیت ترین فریم ها بازدید کنید؟
برخی از انواع عدسیهای طبی جدید عبارتند از:
پلی کربنات: نوعی از عدسی که بسیار مقاوم بوده و برای کسانی که ورزش میکنند یا به هر نحوی عدسی آنها در معرض شکستن میباشد مناسب است.
اسفریک: این عدسیها انحنای متفاوت دارند و به دلیل داشتن ضخامت کمتر به افرادی که نمره چشم بالایی دارند این امکان را میدهند که گزینههای بیشتری برای انتخاب عینک داشته باشند.
تریوکس: مانند عدسیهای پلی کربنات، بسیار مقاوم هستند و برای اصلاح دید برخی از افراد مناسب است.
فتوکرومیک: این نوع عدسی بر اثر نور خورشید تغییر رنگ میدهد و میتواند به جای عینک آفتابی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
آفتابی پلوراید: این نوع از عدسیها تابش خیرهکننده سطوح را میگیرند و به همین خاطر برای ورزش و رانندگی بسیار مناسب هستند.
دوستان از اینکه با ما همراه بودی سپاسگزاریم ، با توجه به تمامی اطلاعات ذکر شده شاپ شاپی لیستی از برترین و با کیفیت ترین فریم های اورجینال داخل بازار را در انتهای این مطلب معرفی میکند فراموش نکنید قبل از خرید تمام نکات ذکر شده از جنس عینک و متناسب بودن آن اطمینان حاصل فرمایید!